DESPRE NOI

Cu o experienta de peste 15 ani in lumea Trupe Formatii Nuntaimpresariatului artistic, agentia noastra a capatat in timp recunoasterea aptitudinilor din partea clientilor nostri. Cu un portofoliu vast, agentia noastra poate face fata oricaror tipuri de evenimente: nunti, botezuri, cununii, petreceri corporate, cocktail party, festivaluri, concerte, spectacole indoor si outdoor, concursuri, targuri, expozitii, zile de nastere, baluri de boboci, si lista poate continua.
Mizam atat pe seriozitatea noastra, cat si pe cea a clientilor nostri.
Asiguram o buna comunicare si vom depune maximul interes pentru reusita evenimentului dvs.
Dorim sa ne pastram o foarte buna reputatie, fapt pentru care, artistii contractati prin intermediul agentiei noastre, vor onora conform convetiilor, evenimentele pentru care acestia au fost solicitati. Astfel, dorim sa evitam orice situatii neplacute care ar putea fi produse de diverse inconveniente si neintelegeri.
Detinem in portofoliu nostru artisti foarte cunoscuti de muzica usoara si de muzica populara, banduri, tarafuri, prezentatori, comedianti, ansambluri folclorice, dansatori profesionisti,DJ, etc.
In functie de evenimentul ales, agentia noastra va poate pune la dispozitie echipamentele tehnice necesare desfasurarii evenimentului pe care doriti sa il organizati ( scene, podiumuri, buteci, sonorizare indoor si outdoor, backline, sisteme de lumini si lasere, etc).
Pe langa partea artistica si echipamentele tehnice, agentia noastra va poate pune la dispozitie materiale publicitare (pentru promovarea evenimentului), restaurante si sali cu care ne aflam in perteneriat (pentru evenimente private, nunti, botezuri, conferinte, spectacole, etc).

 

Contact: 0730 140 478 (Marian Niculae)